Over Bloemenshop Best

Vanuit passie en enthousiasme

Bloemenshop Best is ontstaan vanuit passie en enthousiasme. Als ├ęchte groenliefhebbers zien we het als onze taak om ervoor te zorgen dat u ook kunt genieten van extra kleur. We geven daarom altijd advies aan u, zodat u of degene die u gaat verrassen extra lang kan genieten van een aangename verrassing uit ons assortiment.

Binnen ons aanbod treft u diverse bloemen, planten, geurkaarsen en binnen- en buitenpotten aan. Alle benodigdheden zijn voorhanden.

Trots op ons werk

Uiteraard zijn we trots op ons werk. Onze ervaring in het groen en in het bloemschikken laten we daarom graag aan u zien! U bent van harte welkom in onze winkel aan het Wilhelminaplein 19 in Best. Hier vertellen we graag persoonlijk in alle geuren en kleuren over bloemen en planten en hoe u ze het beste kunt verzorgen.

Vanzelfsprekend bent u ook virtueel welkom in onze zaak!

Het team van Bloemenshop Best

Graag stellen we het team van Bloemenshop Best aan u voor. Zonder hen zou Bloemenshop Best niet kunnen zijn wat het nu is: uw vertrouwde bloemenzaak met enthousiaste drijvende krachten die altijd voor u klaar staan!
Bent u op zoek naar advies? Vraag gerust het team van Bloemenshop Best om tips. We vertellen u graag alles over bloemen en planten en de zorg die ze verdienen.

Dick
Oprichter

Lotte
Bloemspecialist

Dana
Bloemspecialist